Vad kan vi erbjuda dig?

Reimer coaching arbetar med dig som vill utvecklas och nå mer framgång i din kommunikation och dina möten med andra människor. Du vet vad du vill men stöter på hinder som stoppar upp. Läs mer

säger kunderna...

"Jag har fått verktyg till hur jag ska hantera olika situationer. Mottagare – sändare". Finns viljan och glädjen så kan man nå långt.

Annika, 43 år, teamansvarig, utvecklingsföretag. Läs mer

Här kommer vi att ta upp olika coachingämnen varje vecka. Var gärna med och diskutera och kommentera våra blogginlägg. Vi kommer svara på frågor och funderingar efter bästa förmåga.

Hur agerar en bra ledare?

Written by Anneli Reimer on fredag, 06 juni 2014. Posted in Ledarskap

Hej,

Jag träffar emellanåt vänner och bekanta som har synpunkter på sina arbeten och framförallt på sina chefer. Har du också upplevt detta?

 

Hur upplever du din arbetsplats? Berätta! Vare sig du är anställd eller har ansvar som chef.

Arbetsplatsen är platsen du tillbringar en stor del av din vakna tid, ca 50%. Viktigt då att du trivs och mår bra.

Det finns många bra tips på hur en bra ledare ska vara och självklart är det chefen" som sätter ribban" för vad som är ok och viceversa.                                                              

Vad vi också ska komma ihåg är att vi alla har ett ansvar, även som anställda.    

Här kommer några kända begrepp på vad en bra chef och ledare kan göra.

Hur agerar en bra ledare?

Kurser 2016

Våra värdeord

Utmaning

Livet handlar om att utmana sig själv. Helst hela tiden för att följa utvecklingen i samhället och framförallt för att utveckla sig själv.

Utveckling

Utveckling sker när du ser möjligheter och fortsätter framåt utan att vända dig om.

Framgång

När du utvecklas når du också framgång med dig själv. Du bestämmer själv om framgången är den du själv ser och upplever eller om det är när du har framgång i media och andras ögon. Det handlar om att du bestämmer själv.

Nyfikenhet

Framgång bygger på din nyfikenhet. Är du nyfiken får du både ett spännande och roligt liv. Vi har alla nyfikenheten inom hos. Hos en del är den undangömd och då finns den där för att plockas fram. Har du den här och nu använder du den för att följa livets utveckling. Du bejakar möjligheterna här och nu.

Harmoni

I slutändan när du har balans mellan utmaning-utveckling-framgång och nyfikenhet ska du känna harmoni med dig själv och livet. Du känner harmoni med det du säger, förmedlar och delar med dig av till din omgivning. Du får en känsla av flow och välbefinnande. Du får en njutbar känsla i hela kroppen.

Senast bloggat

  • Anneli Reimer - Professionell Coach

    Anneli Reimer

    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.